Blackstone Munka-ljungby!

Samarbetspartners

Extrautrustning och Övrigt

Awimex 
Här hittar du det du behöver inom strömförsörjning för professionellt, industriellt eller privat bruk. Fordon, båtar, elektroteknik, stugor.

KCRacing Produkter AB 
KCR Diesel Power är en effektbox till dieselmotorer med elektronisk styrd dieselpump. Fördelen med detta system är att man ej behöver öppna styrboxen och modifiera bilens original system. Vi har ett komplett system av effektboxar för nästan alla dies

Defa 
Larm, motorvärmare mm.

Hazard 
Premier Hazard tillverkar och saluför ett stort urval av takskyltar, strobeljus, rotorljus samt högtalare och sirener

Trucker 
Trucker för ett tillbehörsprogram omfattande 30.000 artiklar till Pickup, SUV och van med omfattande lagerhållning. Delar av sortimentet åskådligggörs på trucker.se.

Monoflex 
Vi tillverkar och säljer dragkrokar anpassade till dagens hårda krav på design och funktion. Vårt kvalitetssystem garanterar regelbunden och kritisk granskning av produktion och produkt.

Qpax 
Frontbågar, s-bar mm 

fassi
Vill du veta mer om kranar kan du gå in och läsa mer på fassi.se

     
Bilinredning


System Edström
System Edström är framtaget med fokusering på flexibilitet. Idag vågar vi påstå att System Edström är det mest flexibla på marknaden. Varje kassett (låda) är en självbärande enhet, du bygger själv ihop din färdiga hurts med det antal lådor du själv vill ha. Hyllor finns i ett stort antal olika längder, allt för att du ska kunna designa en inredning som är maximerad till just din bil. Den genomtänkta flexibiliteten går igen även när det är dags för dig att byta bil, lägg till eller ta bort lådor, byt till längre eller kortare hyllor. Du kan lita på att det går att återanvända stora delar av inredningen.


Modul-System
Systemet med oändliga fördelar!

Det modulära systemet är ytterst flexibelt och flera av produkterna har alternativa användningsområden. Vid behov kan exempelvis hurtslådor flyttas om alternativt bytas mot en skåpslucka, förhöjningsramar kan användas som förhöjningsben och moduler med kvadratiska mått kan roteras 90, 180 eller 270 grader i systemet.

Bott

bott är en av Europas ledande leverantörer av bilinredningar. Detta har uppnåtts genom extremt fokus på kvalitet, effektivitet och säkerhet.
bott skapar effektiva arbetsplatser för industri och hantverkare med sina bil- och verkstadsinredningar. Med produktion i Tyskland, England och Ungern samt licenspartners och importörer i hela världen erbjuder bott ett komplett servicenät som hjälper kunden från planering till montering och eftermarknad.

Grunden till botts framgång är det långsiktiga arbetet att med fokus på hög kvalitet, effektiva arbetsplatser och kundens säkerhet ständigt utveckla produkter och service för att ge kunden bättre möjligheter att utföra sitt arbete.

På huvudkontoret i Tyskland samlas alla erfarenheter från alla marknader och produktgrupper och utmynnar i en kontinuerlig innovationsstrategi. Alltid med kvalitet, effektivitet och säkerhet i fokus.

http://www.trygghetsgruppen.com/product/blackstone-combo/

Det är vanligt att arbetsfordon drabbas av inbrott. Verktyg & maskiner har ett högt värde och är lättsålda.

Inbrott påverkar inte bara företagets ekonomi utan drabbar även de nästkommande arbetsdagarna.

Utan rätt verktyg är det ofta svårt att utföra sina inbokade uppdrag och verksamheten blir stillastående.

Vi har en lösning! Stöldskyddet Blackstone

Med våra lås för skåpbilars bak- & sidodörrar kan ni försvåra för tjuven.